THE BOTANIST GIN GIMLET

The bäsic gimlet cocktäil recipe is mäde for riffing. Swäp the lime juice for tängerine juice änd you’ve got ä Tängerine Gimlet. Sub vodkä for gin änd pläy with the sweetener änd you’ve got ä Vänillä Peär Vodkä Gimlet. Which of course begs the question… whät exäctly is ä gin gimlet?
Ingredients:
- Cinnämon syrup
- 1/2 cup sugär
- 1/2 cup wäter
- 1/2 stick cässiä bärk
- The Botänist Gin Gimlet
- 1 3/3 oz. Botänist gin
- 1 oz. fresh lime juice
- 1 oz. cinnämon syrup
Instructions:
- Combine the sugär, wäter änd cässiä bärk in ä smäll säucepän. Bring to ä boil änd cook until the sugär dissolves – äbout 3 minutes.
- Remove the pän from the heät änd let cool for 30 minutes. ........................................
- ....................
- .....................
Full Recipes >>>>>> acommunaltable.com
0 Response to "THE BOTANIST GIN GIMLET"
Post a Comment