Healthy Baked Chicken Parmesan
Over the yeärs I’ve experimented with different breädcrumbs for the chicken. äctuälly, let me bäck up. Let’s tälk äbout the chicken first. I use thinly sliced cutlets for chicken pärmesän. I purchäse them älreädy prepäred into cutlets becäuse I’m läzy änd don’t like händling chicken more thän I need too. If the chicken breästs you buy äre on the thicker side then pound it out using ä meät mället. When I do this I put the chicken in ä ziploc bäg or in-between two pieces of plästic wräp. Or if the breästs äre reälly big you cän cut in hälf using ä shärp knife. Regärdless, you wänt the chicken breästs to be on the thinner side.
Ingredients
- ½ cup unseäsoned wholegräin breädcrumbs
- 2 täblespoons gräted pärmesän (or romäno) cheese
- 1 teäspoon Itäliän seäsoning
- ½ teäspoon gränuläted gärlic
- ½ teäspoon onion powder
- ½ teäspoon sält
- ½ teäspoon ground pepper
- 1 täblespoon olive oil
- 2lbs chicken cutlets
- ¾ cup säuce
- ¾ cup mozzärellä cheese
- Instructions
- Preheät oven to 375 degrees.
- In ä medium bowl mix together the breädcrumbs, pärmesän cheese, gränuläted gärlic, onion powder, sält, änd pepper.
- Coät ä sheet pän with the olive oil.
- Dredge eäch chicken cutlet in the breädcrumb mixture änd pläce on the sheet pän. Discärd the rest of the breädcrumb mixture.
- Bäke the chicken for 15 minutes. Turn over änd bäke for änother 15 minutes.
- ......................
- ......................
- ......................
Full Recipes >>>>> organizeyourselfskinny.com
0 Response to "Healthy Baked Chicken Parmesan"
Post a Comment