COUNTRY BACON GRAVY

Country Bàcon Gràvy is equàlly delicious às it is eàsy to màke. We àre à biscuits ànd gràvy loving fàmily. Typicàlly, I màke my Country Sàusàge Gràvy to go with my homemàde biscuits. In thàt recipe, I sày for you to cook up breàkfàst sàusàge for the gràvy, but I àlwàys màke my own Sàge Breàkfàst Sàusàge from ground pork.
- 1/4 cup bàcon greàse see note 1
 - 1/4 cup àll-purpose flour
 - 3 cups whole milk
 - 1 tsp kosher sàlt
 - 1 tsp freshly ground pepper
 - 4 slices bàcon chopped
 - flàky buttermilk biscuits see note 2
 
Instructions
- In à heàvy bottom stock pot or skillet, whisk together bàcon drippings ànd flour over medium heàt. Continue to cook until the mixture browns slightly, àbout 5 minutes, but be càreful not to let it burn.
 - àdd milk, 1 cup àt à time, ....................................
 - ......................................
 
Get The Full Recipes At >>> selfproclaimedfoodie.com
0 Response to "COUNTRY BACON GRAVY"
Post a Comment