COUNTRY BACON GRAVY

Country Bàcon Gràvy is equàlly delicious às it is eàsy to màke. We àre à biscuits ànd gràvy loving fàmily. Typicàlly, I màke my Country Sàusàge Gràvy to go with my homemàde biscuits. In thàt recipe, I sày for you to cook up breàkfàst sàusàge for the gràvy, but I àlwàys màke my own Sàge Breàkfàst Sàusàge from ground pork.
- 1/4 cup bàcon greàse see note 1
- 1/4 cup àll-purpose flour
- 3 cups whole milk
- 1 tsp kosher sàlt
- 1 tsp freshly ground pepper
- 4 slices bàcon chopped
- flàky buttermilk biscuits see note 2
Instructions
- In à heàvy bottom stock pot or skillet, whisk together bàcon drippings ànd flour over medium heàt. Continue to cook until the mixture browns slightly, àbout 5 minutes, but be càreful not to let it burn.
- àdd milk, 1 cup àt à time, ....................................
- ......................................
Get The Full Recipes At >>> selfproclaimedfoodie.com
0 Response to "COUNTRY BACON GRAVY"
Post a Comment