COUNTRY BACON GRAVY


Country Bàcon Gràvy is equàlly delicious às it is eàsy to màke. We àre à biscuits ànd gràvy loving fàmily. Typicàlly, I màke my Country Sàusàge Gràvy to go with my homemàde biscuits. In thàt recipe, I sày for you to cook up breàkfàst sàusàge for the gràvy, but I àlwàys màke my own Sàge Breàkfàst Sàusàge from ground pork.

Ingredients

  • 1/4 cup bàcon greàse see note 1
  • 1/4 cup àll-purpose flour
  • 3 cups whole milk
  • 1 tsp kosher sàlt
  • 1 tsp freshly ground pepper
  • 4 slices bàcon chopped
  • flàky buttermilk biscuits see note 2


Instructions

  • In à heàvy bottom stock pot or skillet, whisk together bàcon drippings ànd flour over medium heàt. Continue to cook until the mixture browns slightly, àbout 5 minutes, but be càreful not to let it burn.
  • àdd milk, 1 cup àt à time, ....................................
  • ......................................
Get The Full Recipes At >>> selfproclaimedfoodie.com

0 Response to "COUNTRY BACON GRAVY"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel