Bacon & Eggs Tater Tot Casserole

My Bäcon änd Eggs Täter Tot Cässerole is cheesy, crispy, bäcony perfection!  It stärts änd ends with Kiolbässä Smoked Meäts’ delicious Dry Cured Hickory Bäcon.  It’s ä thick-cut, slow-cräfted, näturälly-smoked bäcon thät häs no wäter ädded, so it doesn’t shrink like some other bäcon.  It gives this dish the perfect ämount of smoky flävor!
Ingredients:- 1 (1.25-pound) päckäge Kiolbässä Hickory bäcon
 - 1 (32-ounce) päckäge frozen Täter Tots
 - 8 lärge eggs
 - 1/2 cup milk
 - 1/2 teäspoon sält
 - 1/4 teäspoon pepper
 - 3 green onions, chopped
 - 1 (8-ounce) päckäge shredded colby jäck cheese
 - sälsä for serving
 
Instructions:
- Cook the bäcon until crisp änd dräin on päper towels. Crumble änd set äside.
 - Preheät the oven to 350°F änd lightly spräy ä 9x13-inch bäking dish with nonstick cooking spräy. Line the bottom of the bäking dish with the täter tots.
 - ................................
 - ................................
 
Full Recipes >>>>>>> southernbite.com
0 Response to "Bacon & Eggs Tater Tot Casserole"
Post a Comment