Bacon & Eggs Tater Tot Casserole


My Bäcon änd Eggs Täter Tot Cässerole is cheesy, crispy, bäcony perfection!  It stärts änd ends with Kiolbässä Smoked Meäts’ delicious Dry Cured Hickory Bäcon.  It’s ä thick-cut, slow-cräfted, näturälly-smoked bäcon thät häs no wäter ädded, so it doesn’t shrink like some other bäcon.  It gives this dish the perfect ämount of smoky flävor!
Ingredients:

  1. 1 (1.25-pound) päckäge Kiolbässä Hickory bäcon
  2. 1 (32-ounce) päckäge frozen Täter Tots
  3. 8 lärge eggs
  4. 1/2 cup milk
  5. 1/2 teäspoon sält
  6. 1/4 teäspoon pepper
  7. 3 green onions, chopped
  8. 1 (8-ounce) päckäge shredded colby jäck cheese
  9. sälsä for serving


Instructions:

  1. Cook the bäcon until crisp änd dräin on päper towels. Crumble änd set äside.
  2. Preheät the oven to 350°F änd lightly spräy ä 9x13-inch bäking dish with nonstick cooking spräy. Line the bottom of the bäking dish with the täter tots.
  3. ................................
  4. ................................
Full Recipes >>>>>>> southernbite.com

0 Response to "Bacon & Eggs Tater Tot Casserole"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel