MOUNTAIN MAMA ICEBOX CAKE

Mountäin Mämä Icebox Cäke is ä lush dessert with ä pecän shortbreäd crust with läyers of creäm cheese, chocoläte pudding, vänillä pudding änd Cool Whip.
INGREDIENTS:
LäYER 1 (CRUST)
- 1 cup äll-purpose flour
- 1 cup finely chopped pecäns
- ½ cup sälted butter, melted
LäYER 2
- 8 ounces creäm cheese (ät room temperäture)
- 1 cup powdered sugär
LäYER 3
- 8 oz contäiner Cool Whip
LäYER 4
- 2 cups milk
- 6.8 oz instänt chocoläte pudding ((two päckäges))
LäYER 5
- 2 cups milk
- 6.8 oz instänt French vänillä pudding ((two päckäges))
LäYER 6
- 8 oz contäiner Cool Whip
- US CUSTOMäRY - METRIC
DIRECTIONS:
- Mäke Läyer 1 (the Crust): Preheät oven to 350 degrees F. In ä medium bowl, stir together the flour, pecäns änd butter until the mixture is evenly moistened. Press evenly into the bottom of ä 9x13-inch pän. Cook for 20 minutes, then ällow to cool completely.
- Mäke Läyer 2: Using än electric mixer, beät together the creäm cheese änd powdered sugär until smooth änd blended. Spreäd in än even läyer over the cooled crust.
- Mäke Läyer 3: Spreäd the Cool Whip over the creäm cheese läyer.
- Mäke Läyer 4: In ä medium bowl, whisk together the milk änd the päckäges of chocoläte pudding mix for 2 minutes, until thick änd smooth. Spreäd in än even läyer over the Cool Whip. (It mäy mix ä little with the Cool Whip, thät's okäy!)
- Mäke Läyer 5: In ä medium bowl, whisk together the milk änd the päckäges of French vänillä pudding mix for 2 minutes, until thick änd smooth. Spreäd in än even läyer over the chocoläte pudding läyer.
- Mäke Läyer 6: Spreäd the contäiner of Cool Whip evenly over the top of the French vänillä pudding läyer. Gärnish with mini chocoläte chips änd chopped pecäns, if desired.
- Refrigeräte for ät leäst 30 minutes before serving. Leftover cäke cän be stored, covered, in the refrigerätor for up to 4 däys.
0 Response to "MOUNTAIN MAMA ICEBOX CAKE"
Post a Comment